Hellyyttä iholle - Little Butterfly London

 Kiitos Mammalandian me saatiin huippu mahdollisuus yhteistyöhön Jolien kanssa.
 Jokin aika sitten meille kotiutui sieltä aivan mahtava ja ennen kaikkea suloinen hoitotuotepaketti. Kyseessä on Lontoolainen ekosertifioitu high premium brändi, nimeltä Little Butterfly London.

Tuotteet ovat varsinkin äitien, lasten ja raskaana olevien suosioon, mutta tottakai tämä sarja sopii kenelle tahansa muullekkin laadukkaasta ihonhoidosta kiinnostuneelle. Little butterfly London tuotteet sopii erityisesti herkälle, kuivalle ja ekseema-alttiille iholle. Tuotteet ovat myös täysin turvallisia raskauden ja imetyksen aikana, sillä ne eivät sisällä mitään haitallisia ainesosia, yhdisteitä tai keinotekoisia hajusteita. Luonnollisiin raaka-aineisiin kuuluu esimerkiksi ihana ja aito ruusunmarja, arganöljy, kurkku, persikka, aprikoosi ja granaattiomena.


 Pakettia avatessa heti pisti silmään näiden purkkien ulkonäkö. Todella tyylikäs, luonnonläheinen, mutta samalla moderni lookki. Kuten kaupan saippuaosastolla, availin purnukoita ja pistin nenäni nuuskuttamaan. Niin hillittyjä, mutta samalla ihanan raikkaita ja luonnollisia tuoksuja.

Esittelen ensimmäisenä oman suosikkini: Top to Toe Wash -puhdistusgeeli. Tämä raikas ja virkistävä puhdistusgeeli sopii aivan kaiken ikäisille. Sen koostumus on hieman geelimäistä ja se vaahtoaa pehmeästi puhdistaen sekä vartalon, että hiukset hellävaraisesti. Sopii hyvin myös kylpyvaahdoksi. Ja mikä parasta, meillä ei lapset ole valittaneet ollenkaan silmien kirvelystä tällä hiuksia pestessä!
Kaikista herkimmillekkin ihotyypeille sopiva puhdistusgeeli pitää sisällään kosteuttavaa kurkku-uutetta sekä rauhoittavia kaura -ja mesiangervouutteita. Hennon makean ja raikkaan tuoksunsa se saa puhtaasta mandariinista ja appelsiinista.


 Little Butterfly London on erikoistunut myös raskausajan ihonhoitoon. Sarjalta löytyy ylellinen vartalovoi, joka on kehitetty erityisesti ehkäisemään venymäarpia raskauden aikana ja hoitamaan jo syntyneitä arpia ja venymäjälkiä. Cocoon of Bliss Stretch Mark Butter koostuu cupuacu-, kokum-, mango-, lillipe-, kaakao-, sekä karitevoista. Ne parantavat ihon elastisuutta auttavat pitämään ihon pehmeänä ja joustavana. Mukana koostumuksessa olevat Rooibos ja Arnikki rauhoittavat ihoa. Miedon tuoksun tuo häivähdys Mantelia, vadelmaa, persikkaa ja aprikoosia.


 Väsyneen ihon pelastus: Blossoms In Spring Illumating day cream. ''Koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä kasvovoide.'' - Tämän mä allekirjoitan täysin! Monesti rasvoista jää inhottava ja raskas tunne kasvoihin, mutta ei tästä. Rasva oli todella hentoa ja kevyttä, joka todella imeytyi nopeasti jättäen kasvoihin pehmeän ja raikkaan tunteen. Kasvovoide tehokosteuttaa ja uudistaa ihoa kasviuutteiden ja vitamiinien avulla. Sen sisältämä purasruoho-, persikka-, kurkku-, ja papaijansiemenöljy ravitsevat ihoa syvältä. Antioksidantti- ja C-vitamiinipitoinen acai-marja auttaa suojaamaan ihoa vaipaiden happiradikaalien vaikutukselta. Pieniä juonteita siloittamaan auttavat rohtopassio, granaattiomena ja vihreä tee-uute. Valkomulperi antaa iholle kirkkautta ja palauttaa ihon luontaisen hehkun. Sopii hyvin epäpuhtauksiin taipuvalle iholle sekä toimii hyvin esimerkiksi meikinalusvoiteena.


Ennenaikaisia ryppyjä estämään korjaava yövoide: Illuminating Night Cream. Se tehostaa ihon uusiutumista ja tuo siihen kaivattua pehmeyttä sekä sileyttä. Kirkastava valkomulperi lakritsanjuuren kanssa yhteistyötä tehden auttavat vähentämään pigmentaatiota ihossa sekä palauttamaan ihon luontaisen hehkun. Yövoide rauhoittaa, suojaa ja vahvistaa kuivaa sekä stressaantunutta ihoa.
Kuten päivävoide, myös tämä oli erittäin helppo ja miellyttävä hieroa kasvoihin. Niin kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus. Eikä unohdeta ihanan raikasta, mutta mietoa ja makeaa tuoksua.


Ihonhoitotuotteiden mukaan mahtui myös ensimmäisessä kuvassa näkyvä musta puteli. Kyseessä on Wairpaint -100% luonnollinen hampaiden valkaisuun tarkoitettu jauhe. Tämä hellävaraisesti hampaiden tummentumia vaalentava jauhe koostuu viidestä eri ainesosasta. Bentoniittisavi, joka on täynnä hampaille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili puhdistaa tehokkaasti ja kiilloittaa hampaita hellästi kiillettä vahingoittamatta. Tulehduksia vähentämässä ja suuta raikastamassa luomulaatuiset appelsiinin kuori, piparminttu, sekä sitruunamyrtti.
Mun hampaathan on aivan järkyttävässä kunnossa, kiitos teini-iän huolimattomuuden ja muutenkin huonon hammasluun. Siitä huolimatta tätä kokeiltaessa näin noissa vähän vähemmän kärsineimmissä alahampaissa pienen eron entiseen. Säännöllisellä käytöllä jopa uskon tämän toimivan ja poistavan hampaista tummentumia samalla tehden niistä valkoisemmat ja kirkkaammat. Mihinkään läpimätään keltaiseen hammasluuhun (kuten minulla) tuskin täysin toimii, mutta normaaliin aika varmasti.
 Ikäväkyllä meidän purnukka koki ikävän kohtalon, sillä se joutui salakavalasti neiti 4veen kynsiin. Tämä oli sitten levittänyt tuon mustan jauhepurkin kokonaan ympäri vessaa. Tämän tuotteen testailut jäivät siis hyvin lyhyeen.

Mikäli haluaa itselleen, lapsilleen ja vaikka koko suvulle vain luonnonmukaisia ja allergiatestattuja tuotteita, jotka vieläpä tuoksuvat ihanalle, niin voin täysin omasta puolestani suositella tutustumaan tähän Little Butterfly London brändiin enemmän.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!